fredag 31 oktober 2008

Den gamla vanliga refrängen

Det finns många arbetslösa. Näringslivet har svårt att hitta utbildad personal som de behöver.

Ja det där har vi hört måååååååååånga gånger. Idag just var det en av balliansens jeppar i arbetsmarknadsutskottet som sa det i morgon-tv.

Månne man skulle kunna tänka sig att fundera på möjligheten att eventuellt ge de arbetslösa utbildning, så de kan få jobb?

måndag 27 oktober 2008

Chagrin d'amour dure toute la vie

Även om man inte är bitter över det man inte nådde, kan ändå frågan ligga kvar någonstans i medvetandet: hur hade det blivit ...

söndag 26 oktober 2008

Sosse ...

... sa jag ju. Jag röstar på sossarna sedan länge. Har också rätt länge varit med i partiet, men inte nu längre. Jag gick ur, för jag kände mig inte solidarisk med organisationen när Persson-regimen hade slarvat bort europafrågorna. Jag tycker ändå att den långsiktiga utveckling jag vill se bara är möjlig inom ramen av en socialdemokratisk politik.

tisdag 21 oktober 2008

Partystil


Puma tycker detta är damskor, men det gör väl inget. De är bekväma. Jag har dem till frack /smoking /mörk kostym. Ingen har protesterat hittills.

måndag 20 oktober 2008

Partystil


Handknuten fluga till fracken.

söndag 19 oktober 2008

Ännu en dag

Jag läser med nöje Carl Bildts blogg, så sosse jag är. Den killen, som kan verka så arrogant när han pratar med andra, är rätt anspråkslös när han pratar med sig själv. Jag gillar också att han låter kommentatorerna härja fritt utan att själv lägga sig i.
Läs Carl Bildt:
http://carlbildt.wordpress.com/

onsdag 15 oktober 2008

Det inre åldras inte på samma sätt som det yttre

Ungdomlig, "young at heart" och sånt - det spelar inte någon roll för mig. Jag är som jag är. Var väl gubbe redan när jag var ung. Min humor är ganska barnslig dock!

fredag 10 oktober 2008

Rolig historia

SVT:s nya historieprogram "123 saker" är skojigt. Det är inte bara den alfanumeriska rubriken som får mig att tänka på "100 höjdare". Visserligen är det bara 1 programledare och inte 2, men sättet att berätta storyn och leda in tillfälliga medverkande på scenen är inspirerat av Filip och Fredrik, påstår jag. Och det får mig förstås att längta efter att se Filip och Fredrik i rutan igen, i egen stil och inte i något importerat tävlingstjosan.

fredag 3 oktober 2008

Johann der Viereckige

Sett och hört på SVT2: John Le Carré pratar tyska som en tysk, unglaublich!