lördag 30 april 2011

Kulturkrock hehe

I år har det råkat bli så här hos oss att Sakura, firandet av körsbärsblomningen, sammanfaller med Valborgsmässoafton. Japanerna satsar på friskt trä medan vi eldar upp det gamla döa. Jag kanske tar vägen om Kungsan när jag ska till sjungningen. Klockan arton på Östra Stations restaurang meddelar Stockholms Allmänna Sångförening att vintern rasat ut!
www.stockholmsallmanna.se

måndag 25 april 2011

Sköna Maj, haj på daj

Fan va skönt de va å sjunga i går! Jag hade köpt Medstop f20 solkräm dan innan, men jag glömde kleta in den. Och nästa helg är det mer sång! En sluten föreställning fredag e m, två konserter på lördag och en högmässa i Gustaf Vasa på söndag. Värsta körfestivalen.

lördag 23 april 2011

Sång på gång igen

Påskdagen kl 1300 vid Koppartälten i Hagaparken:
Stockholms Allmänna Sångförening sjunger vårsånger!www.stockholmsallmanna.se

fredag 22 april 2011

Forza Syrianska!

Helsingborg borta är förstås en jättesvår match, men hoppas kan man alltid!


Hemmagjord fanslips av band från Hemtex.

söndag 17 april 2011

"Blomman för dagen"


Vitsippa vid Svindersviken

söndag 10 april 2011

Le Rouge et le Bleu


Petasites


Blåsippa

Gustav Adolfs torg igen

Igår när jag som vanligt browsade nyhetszines fick jag kläm på att Dansmuseet inte får vara kvar, för att regeringskansliet ska ha den lokalen. De som hänger med bättre än jag har tydligen vetat detta länge. Då blir platsen ÄNNU tråkigare! Det uppges dock inofficiellt att det är en ny lokal på gång. Jag hoppas då att mitt favoritfik Café de Maré också får en bra lösning.

måndag 4 april 2011

Ovanligt sent

Visst är det trevligt med snödroppar och vintergäck och annat sådant som blommar nära husen, men när det blommar ute i skogen, då är det riktig vår! Idag hittade jag några blygt framtittande blåsippor i Nyckelviken här i Nacka. Jag ska gå dit och fota när det är sol.